duminică, 28 august 2011

Britain's Got Talent 2012 - Amazing Grace - Jotta A - The Best Kids

joi, 11 august 2011

Adevarata Dragoste!


Moise Mendelsson, bunicul cunoscutului compozitor german, a fost un barbat pe departe de a fi chipes. Dimpotriva,pe langa faptul ca era mic de statura avea o cocoasa groteasca.

Intr`o zi l`a vizitat pe un comerciant din Hamburg,care avea o fata foarte draguta,pe care o chema Frumtje.Moise de indragosti disperat de fata care il privea cu vadita repulsie pentru infatisarea sa.

Cand a vizitat casa negustorului,inainte de plecare, Moise si`a luat inima in dinti, s-a dus la etaj unde era camera fetei pe a schimba ultimele cuvinte cu ea. Era de o frumusete cereasca, iar el se zbatea in chinurile iadului atunci cand fata refuza sa se uite macar la el. Dupa cateva incercari de a lega o conversatie, Moise a intrebat`o timit:”Stiti de ce casatoriile se fac in cer?”

“Da” a raspuns fata, in timp ce se uita mereu in pamant.”Dar,dumneavoastra stiti de ce?”

“Da,stiu” a spus el.” Vedeti, in cer, la nasterea fiecarui baiat, Dumnezeu il anunta care v`a fi fata cu care se v`a casatori. Cand m`am nascut eu, mi s`a aratat viitoarea mireasa. Domnul mi`a spus:”Mireasa ta va fi cocosata!” Atunci am spus Domnului:”Doamne,o femeie cocosata ar fi o tragedie. Doamne, da`mi mie cocoasa si las`o pe ea sa fie frumoasa”

Fascinata de cuvintele lui, Frumtje si`a ridicat ochii din podea, acordand mana sa mai tarziu omului caruia i`a fost o sotie credincioasa.

De cele mai multe ori alegem sa privim numai ceea ce izbeste ochiul, la ce este frumos pe dinafara….fara a cauta mult mai adanc in interior. Numai acel ce cauta in “adancul”cuiva, poate descoperi adevarate “margaritare”.

M-am rugat sa ai picioare frumoase si sa alergi pt Dumnezeu!