marți, 6 iulie 2010

Ajutor pentru Teodora Dragomir(fetita lui Cristi Dragomir)Grupul Ierusalim

UPDATE TEODORA - 24 iunie 2010

Înainte de toate vreau să vă mulţumesc pentru rugăciunile înălţate către Domnul. El nu a rămas nepăsător şi a răspuns. Teodora este bine în momentul de faţă şi prin mila Stăpânului este acasă împreună cu noi. Starea ei este totuşi incertă deoarece diagnosticul medical este destul de grav şi practic îi anulează şansele la viaţă cel puţin din punct de vedere medical aşa stau lucrurile (este diagnosticată cu malformaţie genetică şi cardiacă). Fiecare zi trăită este o minune care ne arată faptul că mâna Domnului este peste ea.

Nu ştim ce ne rezerva viitorul; trebuie să ne limităm în mersul nostru doar la câte un pas. Dorim să facem intervenţia chirurgicală pentru malformaţia cardiacă însă statul român se pare că în condiţiile actuale de criză, nu mai alocă fonduri pentru operaţii în străinătate.

În momentul de faţă există câteva mii de copii cu malformaţii cardiace care, din nefericire trăiesc, precum Teodora, în perspectiva morţii deoarece nu există un spital de cardiologie pedriatrică în Romania. Operaţiile pot fi efectuate numai în străinătate (Germania, Austria etc…) iar pentru a putea efectua o astfel de intervenţie trebuie completat formularul E112 care asigură o subvenţie din partea statului român pentru intervenţia chirurgicală.

Cum statul a trecut pe măsuri de austeritate, fondurile care ar trebui să meargă înspre aceşti copii care au nevoie de operaţie sunt practic inexistente în felul acesta mii de copii fiind condamnaţi … la moarte deoarece părinţii nu pot plăti costurile necesare unei operaţii în străinătate (acestea ar putea ajunge de multe ori şi la peste 50.000 euro). În cazul Teodorei, intervenţia chirurgicală se ridică la aproximativ 35.000 euro bani pe care, va trebui să-i strângem prin forţe proprii şi tot pe cont propriu să mergem în străinătate la operaţie. Ceea ce face statul roman în acest moment cu copii născuţi cu malformaţii cardiace (vorbesc de domeniul acesta deoarece sunt direct confruntat cu el având în vedere problema fetiţei mele însă există multe probleme de sănătate cu care unii copii se nasc – malformaţii pulmonare, renale etc. – care de asemeni nu îşi găsesc soluţionarea în România şi necesită intervenţie de urgenţă în afara ţării) se numeşte genocid. Îndrăznesc să afirm asta având în vedere “grija pe care statul român” o acordă acestor micuţi.

Continuaţi să vă rugaţi pentru noi ca Domnul să ne călăuzească în luarea unor decizii luminate de Duhul Sfânt şi dacă va fi cu voia Lui, să putem strânge fondurile necesare pentru a putea efectua operaţia pe cord a Teodorei. Mulţumim celor care ne-au ajutat pâna acum şi ne rugăm ca Domnul să vă răsplătească dărnicia şi disponibilitatea de a ajuta.

Poze recente cu Teodora.

PRECIZARE 24.05.2010
Ma vad nevoit sa fac aceasta precizare datorita faptului ca exista persoane care se "indeletnicesc" cu alte preocupari nu tocmai biblice. Mentionez ca NU AM DELEGAT PE NIMENI SA STRANGA FONDURI PENTRU OPERATIA TEODOREI LA INIMA.
Singura varianta de donatie este cea facuta publica aici si anume cele 2 conturi deschise la BCR. Va sfatuiesc, in caz ca doriti sa faceti o donatie, tineti cont de faptul ca doar aceste 2 conturi sunt varianta oficiala de a ne ajuta, orice alta
varianta poate fi o maniera de a profita de necazul semenului.

CU RESPECT,
CHRISTIAN DRAGOMIR


Lidia Teodora Dragomir
Iubitii Domnului, vreau sa-mi cer scuze fata de aceea dintre voi care ati trimis mailuri si nu v-am raspuns. Motivul este unul intemeiat si de aceea va rog sa sprijiniti familia noastra in momentul acesta.
De 11 ani asteptam ca Domnul sa daruiasca familiei noastre un copil. Dupa 11 ani de asteptare, Domnul ne-a binecuvantat si in data de 05.04.2010 (a II-a zi de Paste) sotia a nascut o fetita frumoasa pe care o cheama Lidia-Teodora. A fost diagnosticata cu malformatie cardiaca complexa (DORV-DSA-DSV-PCA) si necesita operatie in Germania deoarece in Romania nu se fac operatii de felul acesta. Costurile se ridica undeva in jurul sumei de 30 mii de euro chiar mai mult decat atat.
Apelez la rugaciunile voastre si stiu ca EL va interveni si ne va ajuta. Avem credinta ca
nu ne va lasa si ca pana la urma vom iesi biruitori din aceasta incercare. Va rugam sa o purtati in rugaciunile voastre pe fetita noastra. Domnul Dumnezeu - ADONAI ELOHIM, sa va rasplateasca !
Ne rugam sa se adevereasca acest cuvant rostit
de profetul Isaia "...lumina ta va rãsãri ca zorile si vindecarea ta va încolti repede; neprihãnirea ta îti va merge înainte si slava Domnului te va însoti." - pentru fetita noastra Teodora.

Cu multumire, al vostru
Christian Dragomir

Pentru aceia dintre dvs. care vreti sa ne ajutati si din punct de vedere financiar, va punem la dispozitie 2 conturi unde puteti dona, dupa cum aveti posibilitatea si mai ales, dupa cum Domnul va pune pe inima.

Domnul Dumnzeu sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca ! Va multumim pentru ajutor.

CONTURI PENTRU
DONATII:

IN LEI: RO07RNCB0670004965080001

IN EURO: RO64RNCB0083004965080001

Nume titular cont: Maria Dragomir Nicolae Cristian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu