sâmbătă, 10 iulie 2010

Bazna House Of Prayer



Spune copiiilor lui Israel să-Mi aducă un dar. Să primiţi darul Meu de la orice om

care-l va da cu toată inima. …şi să-Mi facă un sanctuar, ca să locuiesc în mijlocul lor.
(Exod 25. 2
, 8)

Inima mea arde cu pasiune, invitându-vă să veniţi în parteneriat cu viziunea şi mandatul pe care Dumnezeu ni l-a dat: să stăm în mijlocul spărturii, să mijlocim, să venim înaintea Lui cu post şi rugăciune pentru ţară, şi în acelaşi timp să echipăm oameni din întreaga Românie pentru a trăi vieţi transformate, pline de pasiune pentru Isus şi compasiune pentru oameni.

Ioan Botezătorul s-a descris pe sine însuşi ca "Prietenul Mirelui" -- pregătind oamenii pentru prima venire a Domnului Isus. Astăzi, în acelaşi spirit, Duhul lui Dumnezeu ridică oameni care să pregătească Mireasa lui Cristos pentru cea de-a doua Sa venire.

Bazna House of Prayer şi-a început activitatea în urmă cu mai bine de 3 ani, pe 10 Ianuarie 2006, cu viziunea clară a rugăciunii 24/7. In momentul de faţa, activitatea Casei de Rugăciune cuprinde săptămânal 50 de ore petrecute în închinare şi mijlocire înaintea lui Dumnezeu, plus activităţi de evanghelizare, misiune, şi slujire în diferite tabere şi conferinţe.

Dacă Dumne
zeu vă descoperă importanţa rugăciunii şi a mijlocirii în acest ceas în care trăim, şi vă pune pe inimă aceste lucruri, şi dacă credeţi împreună cu noi ca Dumnezeu va veni cu îndurare în momentul în care ne vom smeri, ne vom ruga, vom cauta Faţa Lui şi ne vom abate de la căile noastre rele, vă invităm să vă alăturaţi acestei viziuni.

Orice dar financiar, cât de mic, este de folos, iar toate fondurile strânse în urma do
naţiilor sunt îndreptate spre întreţinerea casei de rugăciune şi susţinerea financiară a celor ce şi-au dedicat viaţa mijlocirii.

Nu in ultimul rând, vă invităm la Bazna, să locuiţi în Casa Domnului, să vegheaţi
împreună cu noi măcar pentru o zi, să-L întâlnim pe Domnul în mijlocul laudelor, să ne minunam de frumuseţea Lui, să plângem şi să ne bucurăm cu mare bucurie că El va face dreptate aleşilor Săi care strigă zi şi noapte înaintea Lui...

- Claudius Samartinean

Bazna House Of Prayer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu