miercuri, 5 august 2009

IEHOVA RAFA - Dumnezeu care vindeca, ARFAXAD - Dumnezeu care vindeca tristetea

Hot Comments





a trimes cuvantul Sau si i-a VINDECAT, si i-a scapat de groapa. (Ps.107:20)

VINDECA pe cei cu inima zdrobita, si le leaga ranile. (Ps.147:3)


 Dar El era strapuns pentru pacatele noastre, zdrobit pentru faradelegile noastre. Pedeapsa, care ne da pacea, a cazut peste El, si prin ranile Lui santem VINDECATI. (Isa.53:5)

 I-am vazut caile, si totus il voi VINDECA; il voi calauzi, si-l voi mangaia, pe el si pe ceice plang impreuna cu el. (Isa.57:18)


 Voi pune lauda pe buze: "Pace, pace celui de departe si celui de aproape! -zice Domnul-Da Eu il voi VINDECA! (Isa.57:19)

 Dar pentru voi, cari va temeti de Numele Meu, va rasari Soarele neprihanirii, si VINDECAREA va fi supt aripile Lui; veti iesi, si veti sari ca viteii din grajd. (Mal.4:2)

 Isus strabatea toata Galilea, invatand pe norod in sinagogi, propovaduind Evanghelia Imparatiei, si VINDECAND orice boala si orice neputinta care era in norod. (Mat.4:23)


 Isus i-a zis: "Am sa vin si sa-l VINDEC." (Mat.8:7)

 El, prin cuvantul Lui, a scos din ei duhurile necurate, si a VINDECAT pe toti bolnavii, (Mat.8:16)


 Isus S-a intors, a vazut-o, si i-a zis: "Indrazneste, fiica! Credinta ta te-a VINDECAT." Si s-a VINDECAT femeia chiar in ceasul acela. (Mat.9:22)

 Apoi Isus a chemat pe cei doisprezece ucenici ai Sai, si le-a dat putere sa scoata afara duhurile necurate, si sa VINDECE orice fel de boala si orice fel de neputinta. (Mat.10:1)


 El a VINDECAT pe toti bolnavii, (Mat.12:15)

 Atunci au venit la El multe noroade, avand cu ele schiopi, orbi, muti, ciungi, si multi alti bolnavi. I-au pus la picioarele Lui, si El i-a VINDECAT; (Mat.15:30)


 Si a simtit in tot trupul ei ca s-a VINDECAT de boala. (Marc.5:29)

 Dar Isus i-a zis: "Fiica, credinta ta te-a mantuit; du-te in pace, si fii VINDECATA de boala ta." (Marc.5:34)


 Oriunde intra El, in sate, in cetati sau in catune, puneau pe bolnavi pe piete, si-l rugau sa le dea voie doar sa se atinga de poalele hainei Lui. Si toti cati se atingeau de El, erau VINDECATI. (Marc.6:56)

 "Duhul Domnului este peste Mine, pentruca M'a uns sa vestesc saracilor Evanghelia; M'a trimes sa VINDEC pe cei cu inima zdrobita, sa propovaduiesc robilor de razboi slobozirea, si orbilor capatarea vederii; sa dau drumul celor apasati, (Luc.4:18)


 "Nu te teme; crede numai, si va fi VINDECATA." (Luc.8:50)

 Apoi i-a trimes sa propovaduiasca Imparatia lui Dumnezeu, si sa VINDECE pe cei bolnavi. (Luc.9:2)


 Ei au plecat, si au mers din sat in sat, propovaduind Evanghelia, si savarsind pretutindeni VINDECARI. (Luc.9:6)

 Prin credinta in Numele lui Isus, a intarit Numele Lui pe omul acesta, pe care-l vedeti si-l cunoasteti; credinta in El a dat omului acestuia o VINDECARE deplina, cum vedeti cu totii. (Fapt.3:16)


 si intinde-Ti mana, ca sa se faca VINDECARI, minuni si semne prin Numele Robului Tau celui Sfant, Isus." (Fapt.4:30)

 Caci din multi indraciti ieseau duhuri necurate, si scoteau mari tipete; multi slabanogi si schiopi erau VINDECATI. (Fapt.8:7)


 El sedea jos si asculta pe Pavel cand vorbea. Pavel s-a uitat tinta la el, si fiindca a vazut ca are credinta ca sa fie VINDECAT, (Fapt.14:9)

 Eu sunt Domnul, care te VINDECA." (Exod.15:26)


 Doamne, Dumnezeule, eu am strigat catre Tine, si Tu m'ai VINDECAT. (Ps.30:2)

 El iti iarta toate faradelegile tale El iti VINDECA toate boalele tale; (Ps.103:3)


 Atunci lumina ta va rasari ca zorile, si VINDECAREA ta va incolti repede; neprihanirea ta iti va merge inainte, si slava Domnului te va insoti. (Isa.58:8)

VINDECA-MA, Tu, Doamne, si voi fi VINDECAT; mantuieste-ma Tu, si voi fi mantuit; caci Tu esti slava mea! (Ier.17:14)


 Dar te voi VINDECA, si iti voi lega ranile, zice Domnul. Caci ei te numesc: "Cel izgonit," "Sionul acela de care nimanui nu-i pasa." (Ier.30:17)

 Iata, ii voi da VINDECAREA si sanatate, ii voi VINDECA, si le voi deschide un izvor bogat in pace si credinciosie. (Ier.33:6)


 Isus strabatea toate cetatile si satele, invatand pe norod in sinagogi, propovaduind Evanghelia Imparatiei, si VINDECAND orice fel de boala si orice fel de neputinta, care era in norod. (Mat.9:35)

VINDECATI pe bolnavi, inviati pe morti, curatiti pe leprosi, scoateti afara dracii. Fara plata ati primit, fara plata sa dati. (Mat.10:8)


 Bolnavii il rugau sa le dea voie numai sa se atinga de poala hainei Lui. Si toti cati s-au atins, s-au VINDECAT. (Mat.14:36)

 Dupa El au mers multe gloate; si acolo a VINDECAT pe cei bolnavi. (Mat.19:2)


 Niste orbi si schiopi au venit la El in Templu, si El i-a VINDECAT. (Mat.21:14)

 La asfintitul soarelui, toti cei ce aveau bolnavi atinsi de felurite boale, ii aduceau la El. El Isi punea manile peste fiecare din ei, si-i VINDECA. (Luc.4:40)


 Se raspandea tot mai mult vestea despre El, si oamenii se strangeau cu gramada, ca sa-l asculte si sa fie VINDECATI de boalele lor. (Luc.5:15)

 Si tot norodul cauta sa se atinga de El, pentruca din El iesea o putere, care-i VINDECA pe toti. (Luc.6:19)


 Noroadele au priceput lucrul acesta, si au mers dupa El. Isus le-a primit bine, le vorbea despre Imparatia lui Dumnezeu, si VINDECA pe cei ce aveau trebuinta de vindecare. (Luc.9:11)

 sa VINDECATI pe bolnavii cari vor fi acolo, si sa le ziceti: "Imparatia lui Dumnezeu s-a apropiat de voi." (Luc.10:9)


 Ei taceau. Atunci Isus a luat de mana pe omul acela, l-a VINDECAT, si i-a dat drumul. (Luc.14:4)

 Unul din ei, cand s-a vazut VINDECAT, s-a intors, slavind pe Dumnezeu cu glas tare. (Luc.17:15)


 Multimea, deasemenea, alerga la Ierusalim, din cetatile vecine, si aducea pe cei bolnavi si pe cei chinuiti de duhuri necurate: si toti se VINDECAU. (Fapt.5:16)

 "Enea," i-a zis Petru, "Isus Hristos te VINDECA; scoala-te, si fa-ti patul." Si Enea s-a sculat indata. (Fapt.9:34)


 cum Dumnezeu a uns cu Duhul Sfant si cu putere pe Isus din Nazaret, care umbla din loc in loc, facea bine, si VINDECA pe toti cei ce erau apasati de diavolul; caci Dumnezeu era cu El. (Fapt.10:38)

 Atunci au venit si ceilalti bolnavi din ostrovul acela, si au fost VINDECATI. (Fapt.28:9)


 Marturisiti-va unii altora pacatele, si rugati-va unii pentru altii, ca sa fiti VINDECATI. Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit. (Iac.5:16)

 El a purtat pacatele noastre in trupul Sau, pe lemn, pentruca noi, fiind morti fata de pacate, sa traim pentru neprihanire; prin ranile Lui ati fost VINDECATI. (1Pet.2:24)


 In mijlocul pietii cetatii, si pe cele doua maluri ale raului, era pomul vietii, rodind douasprezece feluri de rod, si dand rod in fiecare luna; si frunzele pomului slujesc la VINDECAREA Neamurilor. (Apoc.22:2)



Hot Comments

http://www.enterthehealingschool.org/magazine/images/pdf/Romania2009.pdf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu