vineri, 18 septembrie 2009

INVITATIE LA SCOALA DE CONSILIERE "ELLEL"


Dragi prieteni Ellel,
Va anuntam cu drag ca începem noul sezon de antrenament spiritual în toamna aceasta. Mai jos aveti toate detaliile!


organizeaza

SCOALA MODULARA ROMÂNEASCA "B" TIMISOARA

Datele si titlurile Scolii Modulare B:

Acceptare si apartenenta (partea a 2-a) => 2 - 3 octombrie 2009

Toti avem dorinta de a ni se da valoare si de a fi recunoscuti pentru ceea ce suntem. Când aceasta nevoie nu ne este împlinita, ne poate determina sa-i respingem pe ceilalti, pe noi însine si chiar pe Dumnezeu.

Slujirea de eliberare (partea a 2-a) => 13 - 14 noiembrie 2009

Învatatura biblica fundamentala pentru întelegerea slujirii de vindecare si eliberare. Subiectele acoperite includ: medicina alternativa, francmasonerie, secte si religii false.

Transformat prin înnoirea mintii => 11 - 12 decembrie 2009

Acest curs ofera raspunsuri biblice împotriva condamnarii, anxietatii, fricii si conflictului în care traiesc multi crestini.

Mânia - cum îi facem fata => 8 - 9 ianuarie 2010

Mânia este o emotie normala, care exprimata si folosita într-un mod dumnezeiesc ne poate motiva. Exprimata gresit ea poate ajunge sa ne controleze viata si provoace consecinte devastatoare.

Vindecarea victimelor accidentelor si traumelor => 12 - 13 februarie 2010

Accidentele si traumele pot cauza prejudicii nu doar trupului nostru, ci si duhului si sufletului, continuând sa ne afecteze viata mult timp dupa evenimentul produs. Acest curs ofera slujire de vindecare.

Pasi spre eliberarea de dependente => 12 - 13 martie 2010

Detii tu controlul vietii tale sau te simti ca un prizonier înlantuit de dependente? Acest curs de slujire este un punct de cotitura în viata multora, oferind speranta si sprijin celor care se lupta cu orice fel de dependente.

Cum facem fata stresului, anxietatii si epuizarii => 9 - 10 aprilie 2010

Acest curs prezinta o învatatura biblica, analizând adevarata pace care vine doar de la Dumnezeu. Examineaza cauzele initiale ale stresului si ne ajuta sa facem fata provocarilor vietii într-un mod sanatos.

Manipularea, controlul si abuzul => 7 - 8 mai 2010

Confuzie, manipulare si vinovatie? Acest curs ofera instruire celor care ajuta persoanele cu un stil de viata deprimant.

Relatiile corecte => 11 - 12 iunie 2010

Desi Dumnezeu ne-a creat sa avem relatii unii cu altii, relatiile noastre au adesea fisuri, putând deveni o sursa de durere si de stres. Acest curs ne ajuta sa depistam greselile si ne ofera învataturi practice pentru a ne îmbunatati sau restaura relatiile.

Locatie: Biserica Agape Timisoara

Calea Aradului 15A, Timisoara (vizavi de Iulius Mall, lânga BCR)

www.ellelromania.ro

contact@ellelromania.ro

Costul unui curs: 40 lei

Tel: 0731351445 Fax: 0359802318


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu