luni, 28 septembrie 2009

ZIUA MONDIALA DE RUGACIUNE PENTRU PACEA IERUSALIMULUIRugaţi-vă pentru pacea Ierusalimului! Ps. 122:6
In fiecare an in prima duminica din luna Octombrie, mii de crestini se unesc in rugaciune pentru pacea Ierusalimului. Intanirile incepute in anul 2002 de catre Dr. Jack Hayford reunesc lideri evanghelici din Statele Unite si Israel si mii de mijlocitori din intreaga lume.


Anul acesta ZIUA MONDIALA DE RUGACIUNE PENTRU PACEA IERUSALIMULUI va avea loc pe 4 Octombrie 2009. Anul acesta peste 200.000 de biserici din 175 de tari vor lua parte la cea mai mare intalnire de rugaciune pentru pacea Ierusalimului. Peste 300 de milioane de credinciosi sunt asteptati sa ia parte in casele, familiile sau bisericile lor la acesta zi speciala de rugaciune pentru pacea Ierusalimului.
Viziunea aceste zile de rugaciune este sa constientizeze intreaga lume despre planul lui Dumnezeu cu Poporul Ales. Organizatori evenimentului considera ca rugaciunea in unitate a milioane de credinciosi va aduce o schimbare in evolutia poporului Israel.
In Romania, Canalul de Televiziune ALFA OMEGA TV sustine ZIUA MONDIALA DE RUGACIUNE PENTRU PACEA IERUSALIMULUI . ALFA OMEGA TV isi doreste ca majoritatea comunitatilor de crestini din tara noastra sa ia parte la acest evenimnet. De asemenea in saptamana 4 – 11 Octombrie 2009, ALFA OMEGA TV va difuza diferite documentare, filme, emisiuni sau conferinte care prezinta istoria si planul lui Dumnezeu legat de Israel.
Pentru mai multe detalii despre ZIUA MONDIALA DE RUGACIUNE PENTRU PACEA IERUSALIMULUI si cum va puteti implica biserica in acest proiect accesati
www.alfaomega.tvEveniment anuntat de: Ilioni Flavius pentru CrestinTotal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu