sâmbătă, 13 ianuarie 2018

Esti ceea ce gandesti… Esti unic Iedidia

Esti cea mai diferita persoana, esti unica,nimeni nu poate gandi ca si tine, nu are aceeasi imaginatie si nu se comporta asa cum o faci tu, pentru ca tu esti tu.
Dar cel mai important este daca exista Dumnezeu in comportamentul si gandirea ta, altfel spus cel ce Ti-a oferit gandirea se afla in gandul tau? Asta doar tu stii, poti sa negi sau poti recunoste ca Dumnezeu este cel ce te sprijineste chiar si atunci cand nu te gandesti la El si asta pentru ca avem un Domn cu o dragoste mare, asa de mare incat in fiecare dimineata ea se innoieste, altfel spus avem privilegiul sa fim iubiti indiferent daca ne amintim de aceasta dragoste si totusi devenim ceea ce ne propunem,realizam ce ne dorim, facem ce ne place.
Suntem preocupati ca ceea ce gandim sa devina realitate, cuvantul preocupat este interpretat ca si absorbit de ganduri… ce ne preocupa pe noi? Ziua de maine, sau viitorul nostru? Viitorul nostru are loc tocmai acum, pe ce se bazeaza aceasta afirmatie? Pe faptul ca Domnul ne propune sa traim fiecare clipa ca si cand ar fi ultima, oare care ar fi comportamentul oameniilor daca ar lua in considerare ceea ce ne propune Domnul? Cu siguranta am fi mai diferiti am fi preocupati de lucrurile cu adevarat valoroase.
Avem nevoie sa fim preocupati de felul in care traim, nu este suficient sa fim crestini, acest statut nu ne confera o viata eterna, nici macar siguranta unei vieti lipsite de probleme.
Fii ceea ce ai fost creat sa fii
Daca ai realizat ce esti ce-a mai diferita persoana ca traiesti asa cum tu iti propui, daca ai un comportament unic, diferit, asa cum iti imaginezi, este momentul sa te gandesti bine daca ceea ce tu promovezi este in acord cu ce Dumnezeu a intentionat sa fii.
Cu siguranta ca El iti vrea binele, de aceea trebuie sa recunosti ca ai fost creat pentru a promova bunatatea si dragostea unui Tata ce te trezeste in fiecare dimineata indiferent daca te rogi sau daca preocupat de ziua de maine uiti sa faci lucrul acesta. El este acela ce te binecuvanteaza cu bogatie, te apreciaza si are nevoe de tine asa cum esti tu, iti este greu sa il marturisesti pe Cel ce te iubeste asa de mult, pe Cel ce Te-a creat, iti este rusine sa vorbesti despre Tatal tau ce te iubeste asa de mult? El Tatal tau se bucura ca esti fiul Sau si te iubeste neconditionat. Fii realist nu poate sa iti fie rusine de creatorul tau. El te iubeste, tocmai te-a binecuvantat si traiesti, duci o viata de fite, asta daca o sa te gandesti doar putin, recunoste ca mai mult decat bogatiile acestei lumi ai nevoie de dragoste, atunci cand ai dragoste ai tot ce iti lipseste, atunci vei deveni cu adevarat implinit.
Lasa scuzele,fii persoana ce ai fost creat sa fii…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu