marți, 21 septembrie 2010

Cand iubesti si nu esti iubit


Cand iubesti si nu esti iubit – NOU



Indiferent daca esti fata sau baiat, recunoaste ca te-ai indragostit! Iar daca nu ai facut-o, nu e nimic. In curand, o vei face.

Nu tin sa-ti storci memoria pentru a-ti aminti cand s-a intamplat pentru prima data. E posibil sa cotrobai in amintirile de la gradinita.

E coplesitor sentimentul de a iubi si a fi iubit. Ar fi un cliseu sa spun ca “dragostea iti da aripi sa zbori pana la cer”. Porcarii. Dragostea poate sa te afunde adanc in suferinta, sa te doboare.

Cum e atunci cand sesizezi ca esti destul de matur pentru a iubi? Esti gata sa oferi toata inima ta?

Eu zic ca esti gata sa o oferi. Poti nega, dar in subconstientul tau, stii ca un mic impuls din partea iubita poate face ca procesul de cedare sa fie intr-o continua miscare.

Sau, poate tu spui ca nu e timpul sa iubesti. De aceea, negi mereu si mereu ca iubesti. Constientizeaza ca negi totdeauna ceva in care crezi, pentru a ajunge sa nu mai crezi! Functioneaza metoda de a te “dezindragosti” cand esti indragostit? Evident ca da. Cel mai sigur, aceasta metoda poarta numele de “timp”.

La ce pericol ne expunem cand iubim…. Toti riscam; chiar si timizii. Toti.

Ok. Gata cu deprimarile si cu dragoste ce ucide.

Te-ai indragostit.

Daca esti fata, ii tii minte culoarea ochiilor. Daca esti baiat, e imposibil sa nu-i fi observat breteaua ce-i aluneca pe umar.

Inceputul a fost primul pas. Nu te-ai indragostit pentru ca erai sigur ca persoana la care ai inceput sa tii nu-ti va arata nici un interes. Ai facut-o pentru ca ai avut asteptarea de a primi macar acelasi set de sentimente.

Numele persoanei iti staruie in minte. Porti o comoara in tine. Tocmai pentru ca e o comoara, e adanc implantata.

Nu-ti spun: “nu iubi”. Iti arat ce inseamna a iubi, cand nu esti iubit. E greu.

Poate sa fie ca o furtuna in viata ta. Sa te faca sa-ti pierzi echilibrul. Ai grija cand iubesti si pe cine. “Pazeste-ti inima mai mult decat orice, caci din ea curg izvoarele vietii”.

O pazesti? Sau experimentezi durerea de a iubi?

E o placere dureroasa sa risti atunci cand e vorba de dragoste. Nu e vorba de temperamentul pe care il ai, pentru ca dragostea sa implice risc.

Te intrebi: cum e atunci cand Dumnezeu e pe primul plan, chiar si atunci cand sunt autostrazi pline de flururasi la tine in stomac? Atunci iubesti si esti iubit.

Inchide ochii. Ce vezi?

Ramai nemiscat. Ce simti?

Deschide ochii cand iubesti si nu esti iubit. Te vei misca.

Rebeca S.

Foto – Flavius Curescu

® Flacăra Închinării Media


Citeşte mai mult: http://www.flacarainchinarii.ro/editoriale/cand-iubesti-si-nu-esti-iubit-nou-6666#ixzz10BlDlEJz



M-a durut acest articol. Acum pe aici trec si ma rog ca Dumnezeu sa ma ridice si ma vindece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu